Engströms Express & Flyttservice AB

E-post: info@engstroms-express.se Hemsida: www.engstroms-express.se
Begär prisuppgift
Telefon: 0920-138 22 Ekonomisk info från allabolag.se Ekonomisk info
Besiktningsvägen 10
973 45  LULEÅ

Välkommen till Engströms Express

Engströms Express är ett familjeföretag som etablerades i Luleå 1950, och som nu leds av tredje generationen. Vi har mycket lång erfarenhet av flyttningar och transporttjänster såväl inom som utom landet och har skaffat oss ett gott renommé hos våra kunder. Vår ambition är att vi genom vår mycket yrkeskunniga personal ska kunna erbjuda transporttjänster, som svarar mot våra kunders behov och speciella önskemål.

Vi utför c:a 800 flyttningar per år fördelat på flyttningar för privatpersoner, offentliga institutioner samt företag. Vi har samarbete med övriga möbeltransportörer, som för kunden kan innebära lägre kostnader genom samordning och returtransporter. Vi samlastar hela bohag samt mindre möblemang och enskilt gods, vilket innebär att vi därigenom kan erbjuda förmånliga priser. Eftersom vi är ett flyttföretag baserat i Luleå så kör vi givetvis med våra egna bilar över hela Norrland. Varje vecka så går flyttbilar från Luleå via Umeå och Sundsvall till Uppsala och Stockholm och andra orter. Gäller det orter som vi inte kör till själva så samlastar vi med kollegor. I och med detta så kan man flytta över hela landet med Engströms Express.

I samband med flyttningar kan vi även erbjuda urstädning av den lämnade bostaden eller lokalen.

För er trygghet så är vi givetvis medlem i S3F, Svenska Flyttföretagarförbundet. Detta innebär att vi följer de lagar och bestämmelser som gäller för flyttföretag.

Välkomna med er förfrågan.