VARNINGSLISTA

2006-07-18

EN VARNINGSLISTA FÖR FLYTTKUNDER

Varningslista som konsumenten bör tänka på. lite frågor samt svar

 

1)En flyttfirma är mycket billigare än alla andra varför? Svar : Om en flyttfirma är mycket billigare än alla andra på marknaden  bör man se upp detta kan innebära att allt kanske inte sköts ordenligt tex  Bolaget kanske saknar trafiktillstånd , saknar giltiga transportförsäkringar , Saknar F-skatt eller ännu värre bolaget kanske inte ens är registrerat osv Nej detta bör man som konsument vara uppmärksammad på.  

 

2)Jag har en kompis som har en bil och kan göra min flytt billigt det är väl bra? Svar: Nej absolut inte tänk om kompisen ramlar och gör sig illa så står han helt utan försäkringar mot både olycksrisken samt flyttgodset. Så alltså är detta ingenting vi rekomenderar för det är mycket  som kan inträffa vid en flyttning. Därför anlita alltid en seriös flyttirma.

 

3)Tänkte låna material av en kompis och flytta själv billigt och bra? Svar: Oj oj farliga saker att tänka på. Så här tex !pianon är tunga saker och man bör inte hålla på med det om man inte vet vad man sysslar med. Pga Se svaret på fråga 2

 

Detta är bara ett litet utdrag av vad man bör tänka på som kund för att undvika skador på sina vänner samt slippa en massa onödiga problem i samband med sin flytt.Vi vill också informera kunderna om dom problem som faktiskt finns i flyttbranchen .Vi hoppas att ni som kund tar tillvara på dom råd och tips  som vi ger er.Och dessa listor som finns hos oss på  FLYTTSIDAN.NU  är framtagna ihop med ett flertal kända aktörer inom flyttbranschen i Sverige.

Annonser